Hoe werkt het

Nu is er een methode om er achter te komen waar deze verstoringen vandaan komen en welke gebeurtenissen daarvoor (mede)verantwoordelijk zouden zijn en hoe je deze thema’s kunt oplossen zodat je weer verder kunt. De methode is bewustzijn therapie. Bij deze methode gaat het erom om een verbinding te maken met je onderbewustzijn zodat de oorzaak gevonden kan worden wat debet is aan de klacht of thema want het denken van os weet het (nog) niet. Want weet jij bijvoorbeeld nog wat er is gebeurd tijdens of voor je geboorte, peutertijd, kindertijd, pubertijd enz. enz. tot nu toe? In deze periodes kunnen bv oorzaken zitten die je thema’s, klachten, gedragingen van nu veroorzaakt hebben. Deze kunnen we vaak niet meer echt achterhalen maar vanuit het onderbewustzijn is dat wel mogelijk, al deze informatie zit allemaal opgeslagen in je onderbewustzijn.  Dit onderbewustzijn is als een taperecorder die je altijd bij je draagt en die alle informatie heeft geregistreerd van wat je tot nu zoal hebt meegemaakt. Zelfs als je dit leest staat het erin, ook al ben je straks alles weer vergeten wat je gelezen hebt. Maar nu een stapje verder. Omdat je het complement bent van je voorouders, gemaakt door 1 zaadcel en 1 eicel zitten ook deze gegevens van je voorouders opgeslagen in dit systeem. De overgeërfde emoties, dus.  Maar weet jij nu of er verstorende informatie van je voorouders debet zijn voor de ongemakken van nu en welke voorouder daar een rol in heeft gespeelt of dat de oorzaak van de klacht in dit leven is ontstaan?  Welnu door contact te maken met je onderbewuste is het mogelijk om deze informatie die gerelateerd is aan je thema weer naar boven te halen.

Nu gebeurd dat niet inhoudelijk, we hoeven en willen niet weten wat er gebeurd is maar wat we wel willen weten is welke informatie veroorzaakt nu dit thema en waar in je onderbewuste bevindt het zich. De informatie wordt zo dicht mogelijk benaderd om dus te achterhalen wanneer er iets gebeurd is wat nu deze klacht(en) veroorzaakt en waar deze zich bevindt. Dit alles wordt door jouw onderbewuste kenbaar gemaakt door het maken van onbewuste bewegingen van het lichaam, zeg maar bewegingen die niet aangestuurd worden vanuit je denken.  Andere verschillende therapieën werken hier ook mee,  bijvoorbeeld kinesiologie en Nei therapie.  Door gebruik te maken van de beweging van het lichaam dat onbewust wordt aangestuurd door vraagstelling van mijn kant, zal je lichaam aangeven wat bv een ja en een nee is.  Door nu gerichte vragen aan je onderbewuste te vragen zullen we tot de kern komen waar deze oorzaak nu uiteindelijk zit. Deze oorzaak kan in dit leven zitten of in levens van je vorige generaties van je vaders of moeders kant, of het kan informatie zijn opgelopen ergens anders, het maakt niet uit waar het vandaan komt en waar het zit. Vrij snel zullen we tot de kern komen waar het lek zit, de vinger op de wond kunnen leggen.(Catch) Deze zoektocht in de kelders van je onderbewustzijn wordt door hardop spreken gedaan zodat je tevens gelijk bewust wordt van datgene wat je lichaam aangeeft. Als je dan uiteindelijk volledig bewust bent dat daar de oorzaak(en) zit(ten) dan breng ik je daarna in een bewustzijn staat zodat je in staat bent om deze verstorende informatie in je systeem los te laten. RELEASE!

Door nu je onderbewuste systeem opdracht te geven om deze informatie en alles wat ermee verbonden is los te laten, de lading van deze informatie eraf te halen en of te herschikken( her-inneren) gaat je onderbewuste dit ook daadwerkelijk doen. Dit kan resulteren in allerlei loslaat perikelen, gapen, zweten, zwart voor ogen, duizeligheid, ff gaan zitten, liggen, en ondergaat je systeem een opschoning en ga je in een soort proces, zoals dat genoemd wordt. Je lichaam wordt zwaar en als het te zwaar is wordt je in een liggende houding gelegd waarbij je ogen gesloten zijn en vaak een trillende beweging maken. Tijdens dit proces ga je via energetische weg de informatie loslaten die verantwoordelijk is voor je thema(‘s). Je blijft altijd bij, je kan gewoon antwoorden en aangeven wat er gebeurd tijdens dit gebeuren.

Hierna zal het zelf herstellend vermogen van je lichaam het probleem kunnen gaan aanpakken omdat de voorwaarden die het thema in stand hielden vervallen zijn, want zonder oorzaak geen gevolg. Vaak hebben thema’s meerdere oorzaken en we zullen die oorzaken een voor een gaan losmaken uit je systeem waardoor alles weer volgens de norm weer moet gaan werken. Het enige wat jij moet hebben is geduld(tijd) en vertrouwen dat alles komt en gaat zoals het gaat.  Bijvoorbeeld als je al 20 jaar een verkrampte nek hebt en we halen er de grootste lasten er vanaf dan zou het een tijdje kunnen duren dat je nek wat soepeler wordt en er kunnen tijdelijk andere ongemakken bij komen. Je spieren en nek en alles wat ermee verbonden is moeten weer in evenwicht komen en dat heeft tijd en geduld nodig maar tijdens een eerste behandeling gebeurd er al vaak zoveel dat vertrouwen en geduld geen probleem meer is.

De meeste grote klachten hebben vaak 3 tot 5 behandelingen nodig. Uit ervaring is bv gebleken dat een schildklier bij de ene 5 a 6 behandelingen nodig had en bij de andere 3 om het gewenste resultaat te bereiken. Bij iedereen zijn de oorzaken verschillend en niet iedereen is even makkelijk te behandelen. Vaak zit er een stukje mind of sceptisch of waakzaamheid tussen wat de behandelingen beïnvloed.  Dat is niet erg maar het heeft invloed op de intensiviteit en diepgang van de behandeling maar door de open en goede uitleg en benadering komt een ieder al spoedig in een bepaalde gemoedsrust waardoor de behandeling als vanzelf gaat. Ook al komen de thema’s overeen iedere behandeling is persoonlijk en verloopt anders.

© Copyright - Rob Mandjes